(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’qituvchilarining ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishning pedagogik xususiyatlari ko’rib chiqiladi. Maqolada boshlang’ich sinf o’qituvchilarining kompetentsiyalarini rivojlantirishda ijodkorlikning ahamiyati o’rganiladi va o’qituvchilar o’z o’quvchilarida ijodkorlikni rivojlantirish uchun foydalanishi mumkin bo’lgan strategiyalarga urg’u beradi. Maqolaning yakuni bo’yicha o’qituvchilar o’z o’quvchilarida ijodkorlikni rivojlantirishga ko’proq yordam berish uchun o’zlarining ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishlari zarurligini ta’kidlaydilar.