(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Yer osti kommunikatsiya xizmatlarini o’rganish usullari va vositalari muhokama qilinadi. Yer osti kommunikatsiya xizmatlarini o’rganish shahar infratuzilmasining xavfsiz va samarali ishlashini ta’minlash uchun juda muhimdir. Maqolada turli xil usullar, shu jumladan yerga kirib boruvchi radar, elektromagnit induksiya va akustik sezgirlik ko’rib chiqiladi va kommunikatsiya xizmatlarni aniqlash va xaritalash uchun ishlatiladigan turli xil vositalar haqida umumiy ma’lumot beriladi. Maqolada, shuningdek, har bir usulning afzalliklari va cheklovlari ta’kidlangan va kelajakdagi tadqiqotlar uchun yo’nalishlar taklif qilingan.