(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Muhammad Sulaymon o’g’li Fuzuliyning ijodi va g’azaliyoti hamda Buxoro adabiy harakatchiligining ko’zga ko’ringan shoirlaridan biri Ro’zimurod Mahmudning Fuzuliy g’azaliga yozgan muxammasi tahlil qilinadi.