(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Маълумки, ҳар қандай даврда чет тилини билиш халқлар ўртасидаги маданий ва иқтисодий кўприк вазифасини бажариб келган. Чет тили халқларнинг иқтисодий ҳамкорликлариннг асосий воситасидир. Бир сўз билан айтганда, давлатнинг иқтисодиётини чет тилисиз тасавур этиб бўлмайди. Ушбу мақолада чет тилининг давлатнинг иқтисодий ҳаётидаги ўрни ва унга таъсир этувчи омиллар ҳақида фикр юритилади.