(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada qadimiy va asrlar sinovidan oʻtib kelayotgan navqiron Buxorodagi nodir madaniy meros yodgorligi, oʻtmishda va hozirda ham shahardagi eng turistik va ommabop markaz boʻlmish Labi hovuz ansambli haqida soʻz boradi. Maqola ushbu mavzu haqida qimmatli ilmiy ma’lumotlarga ega ekanligi bilan alohida ahamiyatga molik va bunday me’morchilik namunalari arxitekturasi bilan qiziquvchilar uchun ilmiy -uslubiy qoʻllanma hisoblanadi.