(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda asarlarni tahlil qilish jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalarni o’rni ulardan foydalanish usullari shartlari hamda yutuqli taraflari, xususiyatlari haqida atroflicha ma’lumot berilgan.