(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada iqtisodiyot fanining bugungi kunda jamiyatdagi o’z o’rni va uni puxta o’rganizshning qay darajada dolzarbligi va fanlar bilan bog’liqligi haqida mulohazalar yuritilgan.