(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada pedagogning kasbiy kompetentligi va uni rivojlantirish yo’llari, kasbiy kompetensiyaning shakllanish bosqichlari, kompetensiya tushunchalarining o’zaro uzviy bog’liqligi va farqlari haqida keltirilgan.