(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada respublikamizda mavjud bo‘lgan sug‘orish tizimlari, nasos orqali sug‘orish tizimining samaradorligi, ulardagi energiya is’temolining sarfi, mavjud tizimning yutuqlari va kamchiliklari haqida yoritib berilgan