(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada poetik matnda frazeologik birliklarning tutgan o‘rni, ularning poetik aktuallashuvga o‘ta moyilligi, voqea, hodisa hamda turli xarakterlarni tasvirlashda o‘zining ixchamligi, siqiqligi, ma’no ifodasining ta’sirchanligi kabi masalalar yoritilgan. Shu bilan birga, ijodkorning frazemalarni badiiy matnga olib kirishdagi mahorati va undan foydalanish individualligi yoritilgan.