(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada bugun tobora shiddat bilan rivojlanib boryotgan dunyoda zamonaviy ko’plab to’lov usullari paydo bo’lmoqda. Shuningdek, turli xil to’lov usullari orqali dunyoning xohlagan bir burchagiga turib pul operatsiyalarini amalga oshirishimiz mumkin. Qisqacha qilib aytadigan bo’lsak ushbu maqola zamonaviy to’lov usullari tahliliga bag‘ishlanadi.