(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada respublikamizda faoliyat yuritayotgan banklar tizimida zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari asosida aholiga masofaviy bank xizmatlarini ko‘rsatish, bank-mijoz, internet-banking, mobil-banking va chakana to‘lovlarni amalga oshirish va keng joriy etish ishlarini muvofiqlashtirishda axborot texnologiyalarining o’rni tahliliga bag‘ishlanadi