(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada ona tili darslarida o’quvchini qiziqtirish va dars samarali tarzda e’tiborini qaratish, Prezidentimizning farmoni, ona tili darslarida yangi, metodlardan foydalanish, samarali dars tashkil etishda AKT dan foydalanish haqida batafsil ma’lumotlar berilgan.