(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada soliq tizimida blokcheyn texnologiyalarining qo`llanilishi keltirib o`tilgan. Chet ellarda blokcheyn texnologiyasini QQSda joriy etish yo`llari yoritib berilgan.