(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada yoshlarimizni harbiy vatanparvarlik ruhida tarbiyalash, ularning vatanga bo‘lgan muhabbatini oshirish, mafkuraviy tasirlashdan asrash, yoshlarni jasurlik, mardlik, vatanni sevish o‘zligini anglash hamda ommaviy madaniyatning yoshlarga bo‘lgan salbiy tasirlari haqida so‘z yuritilgan.