(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Respublika Oliy ta’lim muassasalarida innovatsion ta’lim texnologiyalari metodini joriy etilishining ahamiyati, innovatsion ta’lim texnologiyalarining, xususan hamkorlik ta’limining samaradorligi tahlil qilingan