(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada barqaror iqtisodiy o’sish tushunchasi, uning nazariy asosi va amaliy tatbiqi tahlil qilinadi. Barqaror iqtisodiy o’sishning dinamik modeli, uni ta’minlash uchun zarur shart-sharoitlar va global tajribalar o’rganiladi. Shuningdek, iqtisodiyotning turli sektorlarida ushbu o’sishning barqarorligini ta’minlashga qaratilgan strategiyalar ko’rib chiqiladi. Maqola so’nggida o’zbek iqtisodiyotida barqaror o’sishni ta’minlash bo’yicha tavsiyalar beriladi.