(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada internetga ulanuvchi zamonaviy qurilmalar va ularning boshqarish tizimlari haqida so’nggi yangiliklar va rivojlanishlar ko’rib chiqiladi. Maqolada, avvalo, IoT (Internet of Things) texnologiyasining asosiy tushunchalari va uning kundalik hayotdagi ahamiyati yoritiladi. Internetga ulanuvchi qurilmalar, jumladan aqlli uy tizimlari, avtomobil transport vositalari va sog’liqni saqlash sohasidagi qurilmalar haqida batafsil ma’lumot beriladi. Shuningdek, bu qurilmalarni boshqarish uchun foydalaniladigan platformalar, dasturiy ta’minotlar va xavfsizlik choralariga alohida e’tibor qaratiladi. Maqola, texnologiyaning rivojlanishi bilan bog’liq yangi imkoniyatlar, foydalanuvchilar uchun qulayliklar va xavf-xatarlar haqida fikr yuritadi. Zamonaviy qurilmalar va ularni boshqarish tizimlarining kelajagi ham muhokama qilinadi, shu bilan birga, ularning jamiyatdagi roli va texnologik taraqqiyotga qo’shgan hissasi ko’rib chiqiladi.