(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola atmosferaning ifloslanishi va global isib ketishning asosiy sabablari, uning oqibatlari va ularga qarshi kurashish usullarini o‘rganadi. Atmosferaning ifloslanishi bugungi kunda global muammo bo‘lib, uning iqlim o‘zgarishiga ta’siri ham oshib bormoqda. Maqolada, shuningdek, atmosfera ifloslanishini kamaytirish bo‘yicha amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar va siyosatlarning samaradorligi tahlil qilinadi.