(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda raqamli iqtisodiyotning rivojlanish jarayoni, uning mamlakat iqtisodiyotiga ta’siri va istiqbollari haqida. Raqamli transformatsiyaning O‘zbekiston iqtisodiyotida roli, ushbu sohani rivojlantirish uchun qabul qilingan chora-tadbirlar va mavjud muammolarni hal qilish masalalari batafsil tahlil qilinadi.