(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada yashirin iqtisodiyotning jamiyatga ta’siri, uning salbiy oqibatlari va uning oldini olishning dolzarb masalalari tahlil qilinadi. Yashirin iqtisodiyotning ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishga ta’siri tahlil qilinib, rasmiy statistika va xalqaro tadqiqotlar natijalari asosida uning jamiyatdagi salbiy oqibatlari va zararli ko‘rinishlari muhokama qilinadi.