(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda kichik biznes va oilaviy tadbirkorlikning roli, ijtimoiy va iqtisodiy jihatlari tahlil qilinadi. Maqola davlat tomonidan ko‘rsatilayotgan qo‘llab-quvvatlash choralarini, sohaning rivojlanishidagi asosiy omillarni va mavjud qiyinchiliklarni o‘rganishga qaratilgan. Tahlil natijalariga asoslanib, sohani rivojlantirish yo‘llari haqida xulosalar keltirilgan.