(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Urıstan keyingi jıllarda huqıqtı qorǵaw tarawında da mashqalalar jeterli edi. Birinshi gezekte sudlardıń materiyallıq ahwalı tómen jaǵdayda bolıp, kerekli uskeneler menen támiylenbegen. Urıstan keyingı jıllarda da Sovet húkimetiniń repressiya siyasatı dawam etti. Avtor usı maqalada Qaraqalpaqstandaǵı sud organlarınıń xızmeti haqqında sóz etedi.