(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada Sohibqiron Amir Temur va uning vorislari davrida bunyod etilgan inshootlar, ularning qurilish jarayoniga guvoh bo’lgan mualliflar va keying davrlarda temuriylar davri tarixiy yodgorliklarini o’rgangan tadqiqotchilarning asarlari, fikr hamda mulohazalari tahlili to’g’risida so’z boradi.