(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek pedagogikasi fanining rivojlanish tarixi, vazifalari, maqsadlari, uni o‘rganish tamoyillari haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, maqolada pedagogika fanining jamiyat taraqqiyotida tutgan o‘rni, uning yoshlar ta’lim-tarbiyasidagi ahamiyati haqida so‘z boradi.