(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada rediskaning morfologik belgilari inson organizimi uchun foydali xususiyatlari, yetishtirishga mos navlarni ko’pligi va turli xil muddatlarda ekilishi ko’rsatilgan