(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolaning mazmuni shundan iboratki, hozirgi kunda yosh avlodni bo’sh vaqtini mazmunli o’tkazish va bunday nojo’ya ishlarni oldini olish, suitsidni kelib chiqishi va ularning salbiy taraflari qonuniy taraflama yoritilgan.