(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу илмий мақола орқали ҳарбий хизматчиларга жисмоний тайёргарлик билан бир қаторда ахлоқий-руҳий ҳолатнинг ҳам нақадар муҳимлигини англаб олишимиз мумкин.Шу билан биргаликда жамоат тартибини халқнинг тинчлик,тотувлигини сақлашда миллий гвардиянинг ўрни ҳамда мана шу фаолият учун мукаммал жисмоний тайёргарлик муҳим аҳамият касб этишинининг илмий,амалий усулларини таҳлиллар орқали кўриб чиқамиз.