(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu ilmiy uslubiy ishda ilg‘or xorijiy tajribalar asosida texnologiya fani o’qituvchilarini tayyorlash tizimini takomillashtirishga oid ayrim mulohazalar keltirilgan.