(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda bozor munosabatlariga o‘tish, bozor munosabatlarining rivojlanish sharoitida hududiy ishlab chiqarish kuchlarini joylashtirishni boshqarish haqida bayon qilingan.