(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мазкур мақолада Тиббиёт факултети даволаш иши йўналиши талабаларига ўқитиладиган Тиббий биология.Умумий генетика фанидан “Тирик организмларнинг асосий биополимерлари оқсил ва нуклеин кислоталарининг тузилиши ва функцияси” мавзусини ўқитишда замонавий педагогик технологияларидан фойдаланиш ва мавзуни ўқитиш жараёнида педагогик таълим теxнологиялардан кейс стади, блиц-сўров, синквейн интерфаол методлардан фойдаланишнинг билим самарадорлигини оширишдаги аҳамияти ҳақида тавсиялар берилади.