(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
ushbu maqola zamonaviy fudbol mashg’ulotlarini tashkil etishga bag’ishlangan bo’lib, muallif texnik-taktik tayyorgarlik mashg’ulotlarini samarali tashkil etish masalalarini yoritgan. Soha mutaxassislarining sikrlari asosida o’tkazilgan so’rovnomalar maqola saviyasini yanada oshirgan.