(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada “madaniyat” tushunchasiga keng miqyosda ta’rif berilib, jamiyatni ma’naviy madaniyatini takomillashtirish jarayonini har tomonlama o’rganilib, uning inson hayotidagi o’rni aniqlanadi va tahlil etiladi.