(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
COVID-19 pandemiyasi sog’liqni saqlash tizimi uchun global sinov bo’ldi. COVID-19 ni davolash uchun katta kuch sarflanadi, shu bilan birga virusning inson tanasining turli organlari va tizimlari bilan o’zaro ta’siri hali juda kam o’rganilgan.