(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Бошқарув-танлов, қарор қабул қилиш ва унинг бажарилишини назорат этиш жараёнидир. Бошқарув – бу ўзига хос юксак санъат ва маҳоратни талаб қилувчи танлов, шу танлов асосида қарор қабул қилиш, унинг бажарилишини назорат қилишдир.