(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo’jaligida yerdan foydalanishning nazariy asoslari va huquqiy tamoyillari ko’rib chiqiladi. Mavjud adabiyotlar va huquqiy nizomlarni tahlil qilish orqali u qishloq xo’jaligidagi yerlardan foydalanishni tartibga soluvchi asosiy tushunchalar va tartibga solish mexanizmlarini o’rganadi va bu elementlarning barqaror qishloq xo’jaligi amaliyotini rivojlantirish uchun o’zaro ta’sirini to’liq tushunishga qaratilgan.