(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola Yer resurslaridan samarali foydalanish strategiyalari va metodologiyalarini o’rganadi. Mavjud adabiyotlar va amaliy tadqiqotlarni o’rganib, u Yerdan foydalanishni optimallashtirish, atrof-muhitga ta’sirni yumshatish va barqaror rivojlanishni rag’batlantirish uchun ilg’or tajribalar va innovatsion yondashuvlarni ta’kidlaydi.