(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatida joylashgan ziyoratgoh haqida hamda uning turizm sohasidagi o’rni va Termiziy shaxsi haqida ham so’z yuritiladi.