(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada yosh milliy kurashchilarning umumiy va maxsus jismoniy tayyorgarligini tashkil qiluvchi jihatlar 1517 yoshli kurashchilar misolida tahlil qilingan.