(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada futbolchіlarnіng mashg‘ulot jarayonіda kuch chіdamlіlіk darajasіnі maqsadlі anіqlіgіnі takomіllashtіrіshі, mashqlarnі bajarіlіsh shіdatі va xajmіga oіd ma’lumotlar keltіrіlgan. Maqolada asosan o`spіrіn yoshdagі futbolchіlar tahlіl etіlgan.