(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada kiberjinoyatchilikning boshqa turlari va kiberterrorizmning bir-biriga ta’siri va kiberxavfsizlikni ta’minlash borasidagi qiyinchiliklar haqida tahlil qilinadi.