(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda, Suniy intellekt (AI) ni qancha sohada yaxshi o’rnatilganligi. Masalan, AQSh’da, u avtomobilni boshqarish, tibbiyot, marketing, telekommunikatsiya va boshqa sohalarda foydalaniladi. AI dasturlar va xizmatlar orqali ma’lumotlarni tahlil qilish, model yaratish, oftamatik qaror qabul qilish va ko’p boshqa vazifalarni bajarishda o’z o’rni bor ekanligi haqida ma’lumotlar berib o‘tilgan.