(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Piroliz distillyatining fraksion tarkibi labaratoriyada haydash bilan aniqlangan va uni o’tkazish orqali asta sekin oshayotgan haroratda tarkibidan bir-biridan qaynab chiqish chegaralari bilan farq qiladigan fraksiyalar yordamida haydalishi ko’rsatilgan.