(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada musiqiy fanlardan mustaqil ta’limni tashkil etishda xorijiy va Yevropa davlatlari kredit modul tizimining xususiyatlari hamda talabalarning ta’lim olish jarayonida to’playdigan kreditlarni mazmuni, turlari, mustaqil ta’limdagi o’rni haqida ma’lumotlar berilgan.