(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мудофаа вазирлиги тасарруфидаги ҳарбий қисмларда Психологик хизматнинг жорий қилиниши қатор афзалликларга эга бўлиб, муҳимлари сифатида қуйидагиларни кўрсатиб ўтиш мумкин: