(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim tashkilotlarida musiqa ta’limining o‘ziga hos hususiyatlari haqida ma’lumot berilgan. Musiqa mashg‘ulotlarida folklor qo‘shiqlari ya’ni o‘yin folklori, mavsumiy hamda marosim qo‘shiqlarini o‘rgatish orqali yosh avlodni milliy urf-odatlarimiz, marosimlar va ularning tarixi bilan yaqindan tanishtirish haqida mulohaza yuritilgan. Shuningdek mashg‘ulot jarayonida musiqa rahbari zimmasidagi yuklatiladigan mas’uliyatlar ko‘rsatib o‘tilgan.