(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada bugungi kunda Buxorodagi eskai shahar markazidagi mahallaning sxematik joylashuv xaritasini arc-gis dasturi yordamida Ma’lumotlar bazasini qaytadan yangilash, (2010) va (2023) oralig’idagi holatni yaratishda kartografik metodlardan foydalanish imkoniyatlarini bayon qilngan hamda sxematik joylashuv xaritasini Arcgis dasturi yordamida yaratishda kartografik metodlardan foydalanish bo’yicha ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.