(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Umumta’lim o‘rta maktablarida boshlang‘ich sinflarda matematik tushunchalarni axborot-kommunikatsiya texnologiyalari bilan uzviy bog‘liqlikda turli miqdorlarni ham o‘rganish nazarda tutilgan.