(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ушбу мақолада умумтаълим мактабларининг бошланғич синфларида математика фанини ўқиитишда компьютер технологияларидан фойдаланиб ўқитиш ва унинг ўзига хос хусусиятларини ўргатишнинг турли методикалари баён қилинади.