(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizda amalga oshirilayotgan islohotlarda yoshlar tarbiyasining dolzarb muammolari, o‘quvchi-qizlarning ta’lim-tarbiyasi, ularda ma’naviy-axloqiy fazilatlarni shakllantirish, o’quvchi-qizlarimizning kamoloti va odob-axloqini yoshlikdan boshlab tarkib toptirish haqida so‘z yurutilgan